Menu
Onze modules
Rx.Mission ontwikkelt continue door, lees hier alles over het huidige module aanbod.

Archiefbeheer

Opslaan en archiveren bij de bron
Common Ground staat voor het opslaan en bevragen van data bij de bron. Met Rx.Mission gaan we een stap verder om ook te archiveren bij de bron.

Zaken en documenten worden binnen Rx.Mission direct archiefwaardig opgeslagen én gearchiveerd op basis van het gekozen resultaat bij de zaak. De Archiefmodule stelt de gebruiker in staat om de juiste vernietigingslijsten te genereren, de gegevens te laten controleren en vervolgens het accorderingsproces uit te voeren. Het vernietigingsproces gaat verder dan alleen de zaken en documenten te vernietigen; alle gerelateerde procesgegevens worden vernietigd. Eveneens ondersteunt Rx.Mission het overbrengingsproces op basis van de Common Ground uitgangspunten.
Neem contact op voor meer informatie

JeContact

Eenvoudig communiceren met inwoners en organisaties
Rechtstreeks communiceren met inwoners en organisaties vanuit Rx.Mission? Met de module JeContact is dat mogelijk.

De zaakbehandelaar kan eenvoudig (standaard) berichten aanmaken bij een zaak én versturen naar de betrokkenen van de zaak. Bijvoorbeeld voor het versturen van een ontvangstbevestiging of voor het vragen om aanvullende stukken. De betrokkenen ontvangen een e-mail dat er een bericht op het platform klaar staat. De betrokkenen zijn via het platform in staat om te reageren op het bericht en kan documenten meesturen. Eveneens krijgen de betrokkenen inzicht in de status en voortgang van de betreffende zaak. En reageren de betrokkenen niet op een bericht? JeContact kan automatisch een herinneringsbericht versturen op basis van een ingestelde termijn. De zaakbehandelaar ziet bij de zaak of een bericht gelezen, geopend of aangekomen is.
Neem contact op voor meer informatie

Inzien

Digitale inzage en publicatie
De Wet elektronisch publiceren (Wep) volledig ondersteunen met Rx.Mission? De module Inzien stelt een gebruiker in staat om met één druk op de knop de juiste documenten binnen de juiste periode digitaal ter inzage te leggen.

Bij het aanmaken van de publicatie voor de ontwerpbeschikking selecteert de gebruiker de juiste documenten als onderdeel van het besluit voor de ter inzagelegging. Bij de daadwerkelijke publicatie op officielebekendmakingen.nl komt – gedurende de juiste termijnen - een link beschikbaar waar de documenten inzichtelijk zijn voor iedereen. Hiermee ondersteunt Rx.Mission het geheel digitaal ter inzage leggen van documenten op een efficiënte wijze zonder kopieën van documenten te maken. De module Inzien is eveneens te gebruiken om documenten ter inzage te leggen bij bijvoorbeeld een aanvraag voor een Evenement of een Kapvergunning.
Neem contact op voor meer informatie

Koppelingen

Gekoppelde applicaties via ZGW API's
Rx.Mission is een taakspecifieke applicatie. Het VTH domein kenmerkt zich door complexe processen, waarbij gedurende de afhandeling andere applicaties nodig zijn. Daarom koppelt Rx.Mission met diverse andere Apps zoals DigEplan, DataMask, ValidSign en Anonimizer. Deze koppelingen maken gebruik van de Zaakgericht werken (ZGW) api’s, zodat de data bij de bron wordt bevraagd, bewerkt en opgeslagen.
Neem contact op voor meer informatie